Çocuk Cerrahisi daha fazla

Manisa 1 adres

Op. Dr. Zehra Esra Temeltaş, Ankara Gazi Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Şuan Op. Dr. Zehra Esra Temeltaş Muayenehanesi'nde hizmet vermektedir.

Op. Dr. Zehra Esra Temeltaş Muayenehanesi

Merkezefendi mah. İzmir cad. Aksüyek Sitesi C Blok No: 264 / 5, Yunusemre, Manisa 45120

• Sigortası olan hastalar

Makaleler

2016 yılında kızım 2 yaşında yanmıştı ve enfeksiyon kapma sonucu yaralar derinleşmiş, 4. Derece yanık deri nakli ve protez gögüse kadar gitmişti.Sonra hocamla tanıştık (o bizim en büyük şansımız oldu) uyguladığı (uzun ve zorlu) tedavi ile hiç birine gerek kalmadan üstelik iz dahi!!! bırakmadan sağlığına kavuşturdu.Kızım şuan 11 yaşında ve gelişiminde hiç bir problem yok. Hergün pansumanından sürecin aşamalarına ve sonuna kadar bizi yönlendirerek mental olarak sağlam kalmamızı sağlamıştı, hocam iyi ki varsınız minnet borcumuz çok büyük sevgiler.

• başka bir yer Diğer  •

Çok teşekkür ediyorum

Op. Dr. Zehra Esra Temeltaş'a bebeğimizin göbek kordonu iltihabı için başvurduk. Tedavisi esnasında çok yardımcı oldu, çok memnun kaldık. Çevremize de tavsiye ederiz.

•  •

• D

14 aylık bebeğim sıcak su ile yandı. Bu nedenle Esra Hanım'a ulaştık. Zaten öncesinde doktor hanımı biliyordum. Tedavi ve bakımdan çok memnunuz. Esra Hanım'ın ilgisi ve bilgisiyle içimizi rahatlattı. Tavsiye ederim.

•  •